Menu
header photo

APRICOT KERNELS VITAMIN B17

LIMA M SHOP  (MJ HALASLI)

PROMOSI AWAL TAHUN 2018!!

TEA DAUN BELALAI GAJAH

3 PACKET / 90 UNCANG

RM100 SAHAJA!!

+ FREE POSLAJU SELURUH SEMENANJUNG

(SABAH / SARAWAK + RM5)

[HARGA ASAL 3 PACKET RM150 SMJ / RM165 SBH & SWK]

* JIMAT RM50 SMJ / RM60 S&S *

WHATSAPP MEL 0192621100 (PEMILIK PRODUK)

HUBUNGI KAMI :

0192621100 (Tel) 

0387384110 (Fax) limamshop@gmail.com

LIMA M SHOP, LOT NO. S134, SECOND FLOOR, PLAZA METRO KAJANG, SEKSYEN 7, JALAN TUN ABDUL AZIZ, 43000 KAJANG, SELANGOR. (SHOWROOM) **Operation Hour : 10:00am - 9:00pm Everyday**

**SUPPLIER & DISTRIBUTOR OF ADDITIONAL / HEALTH FOOD & BEVERAGE PRODUCTS**

**HALALAN TOYYIBAN**

“Dr.Krebs asserts that 7 apricot seeds per day will make it impossible to develop cancer".

Dr Ernest Kreb Jr, Pakar Biochemist, Pengasas Vitamin B15 dan B17: “B17 adalah harapan utama dan terakhir di dalam terapi kanser”.

“Tidaklah ALLAH menurunkan sesuatu penyakit , melainkan DIA menurunkan ubat baginya"- Ibnu Maajah.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

INFO TERKINI!!! (31/07/15)

EXTRACT B17 APRICOT KERNELS POWDER) 

&

EXTRACT DAUN BELALAI GAJAH (POWDER)

KINI BERADA DI DALAM PASARAN LIMA M SHOP.

**LIMA M SHOP JUGA MENJUAL SECARA PUKAL KEPADA SYARIKAT YANG BERMINAT UNTUK MENGHASILKAN PRODUK SENDIRI, PENGILANG PRODUK KESIHATAN, ORANG PERSEORANGAN ETC...** 

~ 250G/500G/1KG/5KG/10KG or up to 100KG ~

JIKA BERMINAT HUBUNGI PN.MEL 0192621100  [CALL/SMS/WHATSAPP/TELEGRAM]

~~~~~~~~~~

TEH DAUN DURIAN BELANDA / SIRSAK / GRAVIOLA / ANNONA KINI BERADA DALAM PASARAN LIMA M SHOP.

KANDUNGAN :

1 PAKET / 30 UNCANG

1 UNCANG / 2 GRAM (-/+)

HARGA :

SEMENANJUNG : RM80

SABAH / SARAWAK : RM85

PENGHANTARAN PERCUMA SELURUH MALAYSIA VIA POSLAJU. 

MINUMAN KESIHATAN / HEALTHY TEA

 

Teh Pecah Beling / Pecah Batu / Keji Beling + Daun Belalai Gajah

Kegunaan : Batuk, demam, masalah paru-paru, sakit batu karang, sakit pundi hempedu / ginjal, sakit pundi kencing, menurunkan panas badan, meredakan sakit, radang paru-paru, sakit jaundis, hepatitis, tulang patah, anti kanser, kencing manis, darah tinggi, sakit buah pinggang.

 

           Teh Keremak Merah / Bintang Merah / Bintang Langit  

Kegunaan : Membersihkan salur darah, jantung tersumbat, sakit ginjal, sakit batuk berdarah, melegakan demam, mengurangkan sakit jantung, kebas kaki & tangan, baik untuk perut & sebagai anti-dote.

 

   Teh Horny Goat Weed / Pokok Miang Kambing

Kegunaan : Khasiat untuk lelaki, menguatkan fungsi buah pinggang, kaki tangan kebas, rheumatisme, penambahan air mani, merawat kencing malam & juga untuk mendapat anak (pasangan haruslah minum Teh Mother Wort).

 

 Teh Mother Wort / Seranting / Padang Derman / Igacangma

Kegunaan : Khasiat untuk wanita, merawat haid tidak menentu, merawat badan wanita, menopause, sakit kencing berdarah, darah tinggi, anti-kanser, mengaktifkan aliran darah, mengimbangkan hormon wanita & juga untuk mendapat anak (pasangan haruslah minum Teh Horny Goat Weed).

 

   Teh Gelenggang

Kegunaan : Mengatasi masalah sembelit, masalah rahim (uterus), menyingkirkan cacing, mengatasi masalah kaki & tangan kebas serta digunakan untuk membersihkan usus (sangat ideal digunakan untuk mengecilkan perut buncit & menurunkan berat badan)

Cara hidangan untuk semua jenis teh di atas :

Minum 1 uncang teh setiap hari. 1 uncang teh untuk secawan air panas (250ml). Rendam 1 uncang teh dalam air panas selama 10-15 minit & sedia untuk diminum. 1 uncang teh boleh direndam sebanyak 2 kali.

Isi kandungan setiap 1 paket / 1 kotak teh di atas : 20 Uncang Teh (3 Gram setiap Uncang)

Harga untuk semua jenis teh di atas : 1 Paket / 1 Kotak : RM45.00 ( Semenanjung ) RM50.00 (Sabah & Sarawak)

** PENGHANTARAN PERCUMA (POSLAJU) **

** Untuk mengetahui bagaimana ingin membuat pesanan, sila klik tab 'Pembelian / Pesanan' ATAU boleh sms/whatsapp/viber/telegram/email/call Pn. Mel di 019-2621100 / 016-2140966 **

 

PENGALAMAN PENGGUNA DAUN BELALAI GAJAH / SABAH SNAKE GRASS

Pada tahun 2008, Encik Lew Lian Hooi dari Taiping, Perak telah disahkan menghidap kanser tiroid peringkat 4. Kini beliau telah sembuh dari penyakit tersebut setelah mengamalkan daun belalai gajah segar.

Wanita dari China ini berumur 82 tahun dan disahkan menghidap kanser paru-paru. Beliau juga telah bebas dari panyakit tersebut setelah mengamalkan minum teh daun belalai gajah.

Wanita Melayu ini mempunyai tumor di payu dara bersaiz telur ayam, selepas 1 bulan mengamalkan daun belalai gajah segar, saiz tumor mengecut menjadi saiz telur puyuh.

Lelaki ini menghidap kanser tulang & telah menjalani pembedahan. Beliau mengamalkan daun belalai gajah & kesihatan bertambah baik.

Lelaki ini mempunyai masalah buah pinggang dan perlu dialisis. Satu hari dia pergi ke pusat dialisis untuk membersihkan darahnya. Doktor memberitahunya bahawa mereka tidak boleh membersihkan darahnya kerana darahnya tidak dapat mengalir mungkin kerana terlalu pekat. Selepas mengambil teh daun belalai gajah, bukan sahaja dia boleh menjalani dialisis tetapi sekarang dia hanya perlu pergi untuk dialisis dua kali dan bukannya tiga kali seminggu.